Јавете се веднаш на +389 2 307 60 61

Совети за добар слух во есенскиот период

Есен е период од годината кога температурите почнуваат да опаѓаат и некои состојби може да влијаат на здравствената состојба на Вашите уши и слухот.  Еве неколку совети за да ги одржите Вашите уши и слух здрави на есен.

Повеќе: Совети за добар слух во есенскиот период

Сериозноста на тинитусот прикажана во филмот „Ѕвездата е родена“

ВНИМАНИЕ:  ТЕКСТОТ СОДРЖИ ИНФОРМАЦИИ КОИ ЈА ОТКРИВААТ СОДРЖИНАТА НА ФИЛМОT A STAR IS BORN („ЅВЕЗДАТА Е РОДЕНА“) ВО РЕЖИЈА НА БРЕДЛИ КУПЕР.

Повеќе: Сериозноста на тинитусот прикажана во филмот „Ѕвездата е родена“

Слушни помагала кои се полнат

Нема повеќе употреба на батерии, нивно полнење или менување. Новите Phonak слушни помагала поседуваат технологија на полнење, во комплет со безжична футрола-полнач, која ја носите секаде со Вас. Главни карактеристики:

Повеќе: Слушни помагала кои се полнат

Одржување на слушните помагала во летната сезона

Летото конечно пристигна, а тоа значи патување на одмор, капење, сончање, забавување, и многу други активности! Еве неколку совети за правилно одржување на Вашите слушни помагала во текот на летниот период:

Повеќе: Одржување на слушните помагала во летната сезона

4 Придобивки од кохлеарниот имплант за возрасните особи

Во прилог можете да прочитате за придобивките од поставување на кохлеарен имплант кај возрасните особи и како тој може да го подобри начинот на  живот.

Возрасните особи кои носат кохлеарен имплант, чувствуваат значително подобрување во следните четири ситуации:

Повеќе: 4 Придобивки од кохлеарниот имплант за возрасните особи

Copyright © 2016 Sluh 1 . All rights reserved.   developed by infinitysolutions