Јавете се веднаш на +389 2 307 60 61

Image is not available
Најдобрите
слушни помагала

До

12

рати

0

%

камата

Image is not available

Работиме со потврди од
фондот за здравствено
осигурување на
Р.Македонија

Живејте го животот до максимум

Животот продолжува

MED - EL SYNCHRONY кохлеарниот имплант е најмалиот,најтенкиот и најлесниот кохлеарен имплант

previous arrow
next arrow
Slider

The first Macedonian application for quick and simple hearing test! Available for all Android and iPhone users.

  


Phonak слушните помагала се најдоброто решение за потребите на луѓето со оштетен слух

Благодарение на модерната технологија, иновативниот дух, највисоките стандарди за квалитет и водечка експертиза во индустријата, Phonak е во можност постојано да ви ги овозможи најдобрите можни решенија за вашиоте потреби со слухот. Ние веруваме дека може да се направи повеќе, подобро, за секој оној кој има оштетен слух, и нема да запреме се додека носењето на слушно помагало не стане прифатливо од страна на корисниците како што се очилата или контактните леќи. Впрочем, зошто тоа да биде поинаку?

СЛУШНИ ПОМАГАЛА

 

 • Phonak Tao Q
 • Phonak Baseo Q

   

   

   

   

  КОХЛЕАРНИ ИМПЛАНТИ

  Откако основачите на MED-EL го создадоа еден од  првите кохлеарни импланти во светот , во 1975 година, тие воспоставија врвна истражувачка традиција која континуирано ги развива напредните технолошки решенија поврзани со проблемот на оштетен слух кај луѓето. MED-EL нуди решенија со имплантни системи за различни степени на оштетеност на слухот, вклучувајќи кохлеарни и импланти за средно уво, импланти за електро-акустична и мозочна стимулација.

  Прочитај повеќе

   

    

   Осознајте го проблемот на оштетен слух

  Нашите уши се постојано вклучени, како и сите звуци околу нас. Ѕвонењето на мобилните телефони, говорот на луѓето, лаењето на кучињата, сообраќајниот метеж, птиците .....Опкружени сме со толку многу звуци, но дали можеме лесно да ги идентификуваме? Застанете за миг и слушнете го светот околу вас.

  Прочитај повеќе

  НОВОСТИ И НАСТАНИ

   Запознајте ги нашите најмлади херои

  Запознајте ги нашите најмлади херои, кои благодарение на најновата технологија на австрискиот производител на кохлеарни импланти, MED-EL, ќе бидат во можност да ги искусат новите предизвици во животот исполнет со звуци. Со својот докажан квалитет, тие се секојдневно решение за уникатните потреби на слухот на вашето дете. MED-EL  кохлеарните импланти нудат најдобри перформанси во слушањето за активната иднина на вашето дете. Посветеноста на  MED-EL  кон децата со оштетен слух се протега и надвор од границите на имплантацијата.

  БЛОГ

  Copyright © 2016 Sluh 1 . All rights reserved.   developed by infinitysolutions